Stalen buis, ST 52/E355+N

Bekijk onze actuele brochure voor meer productspecificaties van staal E355+N/52.4 Cr6-vrij verzinkt en staal E355+N/52.4 gefosfateerd.

Amari Metals voert service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om onze afnemers dagelijks snel van de juiste artikelen te voorzien, houden we ons zeer complete leveringsprogramma up to date en dat geldt ook voor onze voorraad in ons uitgebreide distributiecentrum in Vianen. 

Om onze afnemers in diverse sectoren nog beter en nog sneller te bedienen, hebben we zowel staal 37 op voorraad, als ook hydrauliek buizen E355+N (staal 52), dat een nog hogere werkdruk aan kan. We voorzien hiermee in de behoefte aan nog snellere levertijden. Vandaag besteld is bij ons: morgen in huis.

We voeren de hydrauliek buizen (normering EN 10305-4 E355+N DIN 2445 ST.52.4 ) in twee uitvoeringen, zowel gefosfateerd als Cr.VI-vrij verzinkt, en in handelslengtes van 6 meter. We hebben gekozen voor twee A-merken: Salzgitter en Benteler. Beide zijn afkomstig uit Duitsland en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.