Milou Visscher: Specialist in buitenlandse leveringen van RVS buizen

Milou Visscher: Specialist in buitenlandse leveringen van RVS buizen

Onze sales supportspecialist: Milou Visscher

De huidige aluminium- en RVS-markt staat voor diverse uitdagingen. Om onze klanten hierbij te helpen heeft Amari Metals vanaf december een eigen sales support specialist in huis. Milou weet alles van onze leveringen van RVS buizen en zorgt ervoor dat alle klanten op de hoogte blijven van de status van hun bestelling. Zo staan onze klanten nooit voor verrassingen.

Intensief contact met onze leveranciers

Wij werken intensief samen met onze leveranciers om eventuele veranderingen in de levering direct op te lossen. Naast onze huidige leveranciers zijn wij constant op zoek naar nieuwe alternatieven. Zo verstevigen we onze dienstverlening en ervaart u de beste service mogelijk.

Altijd op de hoogte van de levering van uw RVS buizen

Transparante communicatie is volgens ons een must. De sectoren waaraan wij leveren hebben een drukke planning. Om deze planningen te behalen, denken we proactief mee naar oplossingen. Onze klanten krijgen wekelijks updates over leveringen en we zorgen ervoor dat bestellingen zo vroeg mogelijk worden geplaatst. Daarmee zijn onze klanten op de hoogte van voorraadposities, leverschema’s en uitstaande orders.

Uw RVS buizen, volledig op maat gemaakt en geleverd

Bent u op zoek naar een aluminium profiel of RVS buis van een specifieke afmeting? Wij bieden maatwerk voor zowel RVS buizen, stalen buizen en aluminium profielen. Heeft u een project en wilt u er zeker van zijn dat uw materiaal er op tijd is? Om u zoveel mogelijk maatwerk te bieden, kunt u bij ons materiaal opslaan. Zo bieden we de flexibiliteit die u nodig heeft.

Meer weten over onze RVS buizen en de levering van onze materialen? Neem dan contact op met Milou Visscher of haar collega-specialisten Romee de Groot, Mark van Bavel of Peter van der Veken.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.