Amari Metals groeit door:

Ben jij onze nieuwe operationeel verantwoordelijke logistiek?

Heb jij leidinggevende kwaliteiten, kun jij een internationale inkomende en uitgaande goederenstroom coördineren, de veiligheid bewaken van de werkomgeving in een groot magazijn? En kun je meewerken aan de verdere automatisering van de logistiek van een sterk groeiende onderneming?

Wie zichzelf herkent in bovenstaande beschrijving is waarschijnlijk de aangewezen persoon om het team van Amari Metals te komen versterken als operationeel verantwoordelijke voor onze logistiek. Deze persoon gaat een cruciale positie binnen ons bedrijf bekleden, als de spin in het web tussen onze relaties en onze eigen medewerkers. Een goed georganiseerde logistiek, inclusief distributie en voorraadbeheer, is immers een van de grote meerwaarden die Amari Metals zijn relaties te bieden heeft.

Wij zijn leverancier van aluminium profielen en rvs en stalen buizen, maar wij zijn vooral leverancier van maatwerk. Met uitgekiend voorraadbeheer, distributie, advies, ontwerp, assemblage en nabewerkingen kunnen wij een bijdrage leveren aan de optimalisatie van het hele bedrijfsproces van onze relaties. Dat is ons grote onderscheidende vermogen in deze markt.

Amari Metals is een dynamisch bedrijf, met een goede mix van jonge en ervaren medewerkers. Samen creëren we een fijne, sociale werkomgeving waarin plezier de basis is van onze goede resultaten. Onze nieuwe operationeel verantwoordelijke logistiek helpt ons onze geplande groei voor de komende jaren te realiseren. Door onze goederenstroom te plannen en organiseren samen met relaties, medewerkers en leveranciers en het verder ontwikkelen van onze automatisering.

Wil je graag verder praten over deze uitdagende baan, mail dan je gegevens en CV naar h.de.joode@amarimetals.nl