Tamara Vervoorn

Na ervaring op te hebben gedaan bij Avans Hogeschool en als zelfstandig interieurstylist is Tamara inmiddels een vertrouwd gezicht bij Amari Metals. Met haar ondernemersgeest en organisatorische vaardigheden is een rol als Sales Support perfect voor haar weggelegd. Vanuit haar ervaring ondersteunt ze onze partners op het gebied van aluminium profielen en gaat ze ook regelmatig ben hen langs op locatie. Dankzij Tamara zijn zij altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van materialen en voorraad.

‘Amari Metals biedt me een fijne omgeving waar ik mijn vaardigheden kan inzetten en verder kan ontwikkelen’, vertelt Tamara. ‘Ik word hier echt in mijn kracht gezet waardoor ik onze partners zo goed mogelijk kan ontzorgen en ondersteunen.’

Waarom klanten kiezen voor Amari Metals

Ontzorgen logistiek van RVS buizen

Ontzorgen logistiek

Hoogwaardige afwerking van RVS buizen

Hoogwaardige afwerking

maatwerk RVS

Maatwerk voor elke branche

Opslag en voorraadbeheer van RVS buizen

Opslag en voorraadbeheer