Aluminium profielen voor zonnepanelen

Zonnepanelen op een dak die bevestigd zijn met aluminium profielen van Amari metals

Onze aluminium profielen vindt u terug op veel verschillende plekken. Zo leveren wij ook verschillende aluminium profielen aan zonnepaneel leveranciers & installateurs. Op deze pagina vertellen we u alles over de meerwaarde van onze aluminium profielen en hoe wij samen met onze partners gaan voor een zo duurzaam mogelijke wereld.

Ontwerpen van de aluminium profielen

Het ontwerpen van aluminium profielen voor zonnepanelen vereist aandacht voor verschillende factoren, zoals gewicht, sterkte, duurzaamheid en esthetiek. De profielen moeten licht van gewicht zijn om de belasting op het dak te minimaliseren en moeten tegelijkertijd sterk genoeg zijn om de zonnepanelen veilig op hun plaats te houden. Duurzaamheid is ook belangrijk, omdat de profielen bestand moeten zijn tegen weersinvloeden en andere omgevingsfactoren.

Waarom kiezen voor Amari Metals?

Naast dat we graag met u meedenken over het ontwerp van uw nieuwe aluminium profielen ontzorgen wij u graag volledig op verschillende aspecten. Denk hierbij aan de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk en snel te monteren
  • Toevoegen van functionaliteiten die meerwaarde hebben tijdens het installatie proces.
  • Het houden van klant specifieke voorraad. Zo functioneren we als verlengstuk van uw voorraadbeheer. Hierdoor kunt u altijd beschikken over uw aluminium profielen als u deze nodig heeft.
  • Voordelen van een eigen montagesysteem.

Uw aluminium profiel volledig naar uw wensen ontwikkeld

Wij ontwikkelen verschillende aluminium onderdelen, waaronder platdak tussenbeugels, bevestigingsplaatjes, hoekprofielen en montagerails voor zonnepanelen. Zo bespaart u tijd tijdens de installatie van de zonnepanelen. Wij stoppen dan ook niet bij het ontwikkelen van alleen aluminium profielen, maar zijn ook sterk in het bewerken van profielen en het bieden van speciale verpakkingsmogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis van de mogelijkheden van aluminium en ons vermogen om deze op maat te bewerken, zijn wij in staat om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen en oplossingen te bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Plan een gesprek met een van onze experts

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van aluminium profielen voor uw projecten, nodigen wij u graag uit voor een gesprek met een van onze experts. Onze experts kunnen samen met u meedenken over de ontwerpmogelijkheden en de meest geschikte oplossing vinden voor uw specifieke situatie. Tijdens het gesprek kunnen we u ook meer vertellen over onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van aluminium profielen en bewerkingen. Wij staan klaar om u te helpen en samen te werken aan de beste oplossingen voor uw zonnepanelenprojecten. Aarzel dus niet om een afspraak te maken en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.