Ontdek de voordelen van Amari Metals RVS gas-persfittingen

Wat zijn Amari Metals RVS Gas-persfittingen?

RVS Gas-persfittingen zijn fittingen die worden gebruikt om gasleidingen aan te sluiten. Deze fittingen maken gebruik van een persfitting-systeem dat de leidingen stevig vasthoudt zonder het gebruik van lassen, fitten of soldeerwerk. Het persfitting-systeem maakt gebruik van een perstang om de fitting op de leiding te persen. Dit zorgt voor een stevige en veilige verbinding tussen de leidingen zonder het risico van lekkages of beschadiging van de leidingen. Ons lagedruksysteem voor de toepassing van gas is 5 bar.

Veelzijdige toepassingen

De Amari Metals Gas-persfitting kan herkend worden aan de gele ring. Ook zit er een gele markering op de persfittingen. De persfittingen zijn geschikt voor verschillende soorten gassen, waaronder propaangas, aardgas, natuurgassen en vloeibare gassen. Daarnaast zijn ze geschikt voor temperaturen tussen de -20 en +70 graden Celsius. Om er zeker van te zijn dat de sluiting 100% gegarandeerd is, moet er altijd een bek of opzetstuk met een M-profiel gebruikt worden.

Duurzaam en voordelig

Amari Metals biedt kwalitatief competitieve materialen ten opzichte van andere gasfittingen dankzij haar partnership met Isotubi. Isotubi is meer dan 40 jaar werkzaam in de roestvrijstalen buizen en fittingen industrie. Deze roestvrijstalen buizen gaan langer mee dan c-stalen buizen. Dit maakt het gebruik van persfittingen van Amari Metals niet alleen duurzamer, maar ook voordeliger dan traditionele methoden zoals lassen, fitten of solderen.

Bespaar tijd en geld met het Amari Metals Gas-persfitting-systeem

Een ander voordeel van de Amari Metals Gas-persfittingen is dat het persen van de persfitting op de buis slechts ongeveer 10 seconden kost. Het inhuren van een lasser kost daarentegen veel tijd en geld. Met het persfitting-systeem van Amari Metals kunt u zelf een hele installatie verbinden in minder tijd en voor minder geld.

Veilig en vertrouwd dankzij onze certificeringen

Als u op zoek bent naar gas-persfittingen, dan is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van de producten. Bij Amari Metals bent u zeker van veilige producten van hoge kwaliteit. Het Amari Metals persfitting-systeem heeft belangrijke Europese certificeringen van o.a. DVGW, IMQ en Kitemark. Het DVGW-certificaat wordt uitgereikt door de Duitse Vereniging van Gas- en Waterleveranciers en het Kitemark-certificaat door het British Standards Institute. Deze certificaten worden niet zomaar uitgereikt en geven aan dat de producten van Amari Metals voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen in de industrie.

U kunt alle certificeringen waar het Amari persfitting-systeem aan voldoet vinden op: https://www.isotubi.com/en/quality-certificates/ 

Een passende oplossing voor ieder project

Ontdek de voordelen van snelle en flexibele levering bij Amari Metals. Wij hebben een ruim assortiment met de benodigde buizen en fittingen op voorraad. Dankzij onze korte lijnen en flexibiliteit kunnen we u snel voorzien van de juiste gaskoppelingen en buizen, zodat uw project nooit stilstaat. Bestel vandaag nog en ontvang de bestelling vaak al de volgende dag. Of het nu gaat om verzending, afhalen op locatie of bezorging, wij bieden altijd een passende oplossing die aansluit bij uw situatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.