Lotte is een van de dynamische krachten achter de schermen bij Amari Metals

back office manager Amari Lotte

Maak kennis met Lotte, backoffice medewerker bij Amari Metals. Met inmiddels 1,5 jaar ervaring in containermanagement en inkoop- en verkooporders is Lotte een belangrijke schakel in het bedrijf. Lees hieronder welke werkzaamheden Lotte uitvoert zodat alles soepel verloopt en alle materialen op tijd beschikbaar zijn.

Verwerken van inkoop- en verkooporders

Wanneer containers binnenkomen bij Amari Metals, zorgt Lotte ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Terwijl haar collega Renata het logistieke gedeelte regelt, is Lotte druk bezig met het maken van labels voor de pakketten en het verwerken van verkoop- en inkooporders van bijvoorbeeld aluminium profielen. Daarnaast verwerkt zij ook orders van vast stalen buizen.

Klanten sturen bijvoorbeeld een verkooporder waarbij ze de materialen over een aantal weken of maanden nodig hebben,” vertelt Lotte. “Dan moeten wij zorgen dat dit wordt ingekocht bij de fabriek. Ik maak dan zelf een inkooporder waardoor het product op tijd door de fabriek kan worden geleverd. Op deze manier kan Amari Metals de materialen altijd op tijd aan haar klanten aanbieden.”

Containermanagement

Als backoffice medewerker bij Amari Metals is Lotte ook verantwoordelijk voor een het efficiënte containermanagement van het magazijn. Lotte zorgt ervoor dat alle pakketten die binnenkomen direct gelabeld worden zodat haar collega’s in het magazijn weten wat er binnenkomt en waar het naartoe moet.

Om het proces nog duidelijker te maken, staan er locaties op de labels. Dit maakt het voor de collega’s in het magazijn gemakkelijker om de pakketten snel en efficiënt op de juiste plaats te zetten. “Sommige pakketten moeten direct door naar klanten,” zegt Lotte. “Daarvoor worden dan weer andere locaties gebruikt. Op deze labels staat ook een uniek batchnummer, waardoor wij altijd de traceerbaarheid van de pakketten kunnen garanderen.”

Ondersteuning van collega’s

Lotte is de stille kracht achter de schermen bij Amari Metals. Ze neemt werk uit handen bij collega’s, houdt het overzicht en regelt de administratieve taken. “Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voor de klanten en mijn collega’s,” aldus Lotte. “Ik ondersteun bijvoorbeeld de verkopers bij het verwerken van de verkooporders zodat zij zich volledig kunnen richten op de klanten.”

Hiernaast ondersteunt Lotte ook bij het op peil houden van de voorraad. “Wanneer ik zie dat er nog maar weinig voorraad is van een bepaald product, dan geef ik dat gelijk door aan mijn collega Mark en help ik met het verwerken van een nieuwe inkooporder. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan het proces.”

Spin in het web

Als backoffice medewerker is Lotte een echte spin in het web bij Amari Metals. Dankzij Lotte’s brede verantwoordelijkheid en nauwkeurige werkwijze, kunnen alle materialen op tijd worden geleverd aan klanten en loopt het proces bij Amari Metals soepel en gestroomlijnd. Met haar inzet en expertise is Lotte een waardevolle kracht binnen het team van Amari Metals.

Structureel en zorgvuldig werken

Momenteel werkt Lotte onder andere aan een project waarbij er drie containers over drie dagen verspreid binnenkomen. “Dat is een project waar je veel moet controleren of alles klopt en de juiste labels bevat”, legt Lotte uit. “Je moet daarvoor goed structuur aanbrengen in je werkzaamheden. Zelf werk ik graag met stapeltjes en leg ik op volgorde wat eerst moet worden gedaan. Het leukste aan mijn werk vind ik het organiseren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.”

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij helpen u graag verder en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze ervaren en toegewijde medewerkers zoals Lotte zorgen ervoor dat uw zaken soepel verlopen en dat u kunt rekenen op een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.