Hanno de Joode, allround specialist in de aluminium- en metaalbranche

HANNO DE JOODE, ALLROUND SPECIALIST IN DE ALUMINIUM- EN METAALBRANCHE

Sparringpartner Hanno

Hanno is vanaf 1992 actief in de aluminium- en metaalbranche en is door zijn brede expertise van het bedrijfsproces de ideale sparringpartner voor uw project. Als managing director bij Amari Metals is Hanno nauw betrokken bij alle kwaliteitsprocessen. Benieuwd naar de geschiedenis en kracht van Amari Metals? Hanno vertelt u hier alles over op deze pagina.

De geschiedenis van Amari Metals

Amari Metals kent zijn oorsprong in Engeland, toen nog bekend als Aalco group. In 1978 opende de eerste vestiging in Nederland de deuren. Vanuit Rotterdam wordt dan gehandeld in aluminium en RVS halffabricaten. Na overname van de Aalco group wordt Amari Metals in 1998 onderdeel van de Amari familie, een groep bedrijven met elk een eigen werkwijze en zelfstandigheid die samen profiteren van de voordelen van het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale organisatie. “Amari Metals concurreert op deze manier dus ook met zusterbedrijven, dat maakt dat we onze diensten voortdurend verbeteren om de beste service te blijven bieden”, aldus Hanno.

Partnership als drijfveer voor alles wat we doen

“Bij veel traditionele handelsondernemingen ligt de focus op omzet- en winstmaximalisatie. Bij Amari Metals richten we ons sinds 2012 vooral op een intensieve samenwerking en partnership. Uw groei en werkgeluk is namelijk ook ónze groei en werkgeluk. Een bedrijf helpen die extra stap te maken is iets waarvan mijn collega’s en ik écht blij worden.”

Samenwerken op het hoogste niveau

“Een oplossing bieden, dat is pas winst. Dat is iets anders dan het zo snel en goedkoop mogelijk leveren van producten aan klanten. Dan ligt de nadruk alleen op het product, terwijl dat vooral moet liggen op het oplossend vermogen, het samenwerken om waarde in de keten toe te voegen. Het samen slimmer en beter doen in de keten dan onze collega’s, dat is op het hoogste niveau presteren. Vanuit dit partnership leveren we staal, rvs & aluminium producten op maat.”

Een team vol specialisten die gaan voor de oplossing

“Goede resultaten met onze partners halen, geeft ons veel voldoening. We willen graag de verwachtingen overtreffen. Met korte lijnen en een hechte samenwerking zetten wij ons volledig in om de beste resultaten voor onze partners te behalen. Dit geeft ons veel voldoening, we gaan altijd met een goed gevoel naar ons werk!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar aluminium extrusie, aluminium profielen en/of stalen leiding-, buis- of perskoppelingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lange termijn partnership!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.