Henk van den Berg helpt u graag bij het ontwerp van aluminium profielen

Henk van den Berg achter de tekentafel voor het ontwerpen van aluminium profielen

Henk van den Berg helpt u graag bij het ontwerp van aluminium profielen

Met een flinke dosis ervaring in de branche kwam Henk in 2004 terecht op onze oude locatie in Nieuwegein. Henk deelt met ons de passie voor staal, rvs & aluminium. Bij zijn aantreden was het direct duidelijk dat hij bij Amari Metals helemaal op zijn plek zou zitten. Op deze pagina vertellen wij u alles over de werkzaamheden van Henk en waarom hij de ideale sparringpartner is bij het ontwerpen van aluminium profielen.

Meedenken in het gehele productieproces

“Een van de mooiste aspecten van mijn werkzaamheden bij Amari Metals is het meedenken met de klant. Vaak komt een klant met een ontwerp bij mij terecht en kan ik met gerichte vragen achterhalen waarnaar hij of zij op zoek is. Met onze specialisatie kunnen wij de klant bij alle aspecten in het proces ondersteunen. De grote diversiteit in aanvragen en opdrachten maakt mijn werk zo leuk. Bij grote bedrijven ben je al snel een nummer, bij Amari Metals werken zij zeer intensief samen met onze klanten. Uw groei is namelijk ook onze groei.”

Voor elke toepassing een geschikt ontwerp

“Na verschillende gesprekken met onze klant, komen we samen tot een passend ontwerp voor de gewenste toepassing. Het ontwikkelen van aluminium profielen is een kostbaar proces dat niet alleen voor grotere bedrijven is weggelegd. Wij denken nadrukkelijk mee over het juiste ontwerp én hoe we de kostprijs zo laag mogelijk kunnen houden. Dat is wel zo eerlijk en op deze manier dragen wij op lange termijn bij aan de groei van onze klanten. Want die staan altijd centraal!”

Aluminium profielen die uw werk makkelijker maken

“Vaak zien wij dat onze klanten al verschillende ontwerpen hebben bedacht voor het ontwikkelen van aluminium profielen. Toch kunnen wij ze vaak helpen bij het verbeteren van het ontwerp, zoals het toevoegen van een functionaliteit zodat de profielen eenvoudiger gemonteerd kunnen worden.” Henk ziet juist in deze vraagstukken de uitdaging en weet telkens weer het verschil te maken.

Uw aluminium profielen, altijd op voorraad

Door de huidige ontwikkelingen in de branche is continuïteit belangrijker dan ooit. Om dit te waarborgen, kunt u bij ons kiezen voor de opslag van uw aluminium profielen. Zo kunt u altijd beschikken over uw op maat gemaakte profielen en voorkomt u eventuele vertragingen van leveringen. Benieuwd naar alle voordelen voor de opslag van uw profielen? Henk vertelt u er graag meer over!

Zelf aluminium profielen ontwerpen?

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen aluminium profielen? Dan is Amari Metals het juiste adres voor u. Henk en zijn collega’s helpen u bij het gehele proces en geven graag uitleg over alle mogelijkheden. Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.