Jesse van Oord

Jesse onderhoudt de contacten met relaties over RVS en stalen buizen, zowel in de binnen- als de buitendienst. Hij heeft een achtergrond als sales-man bij een nieuwsblad en leerde vanuit zijn werk en de sport in het Land van Heusden en Altena enkele Amari-mensen kennen. Zo kwam de carrière-switch aan het rollen. ‘Ik had meteen een prettig gevoel bij Amari Metals en ik vond het een mooie uitdaging om nog eens iets heel nieuws te doen. Dus heb ik deze kans gegrepen.’

Hij is een van de sportievelingen binnen ons bedrijf. Voetballen, maar ook tennissen en voetvolleyen doet hij graag en veel. ‘Ik houd van alle sporten met een bal. En ik ben er fanatiek in, ik moet wel een doel hebben.’

Waarom klanten kiezen voor Amari Metals

Ontzorgen logistiek van RVS buizen

Ontzorgen logistiek

Hoogwaardige afwerking van RVS buizen

Hoogwaardige afwerking

maatwerk RVS

Maatwerk voor elke branche

Opslag en voorraadbeheer van RVS buizen

Opslag en voorraadbeheer