Lorenzo van Gijtenbeek

Onze laatste versterking in het magazijn. Lorenzo kwam als uitzendkracht bij Amari Metals binnen als logistiek medewerker. Dat beviel van beide kanten zo goed dat hij per 1 januari 2020 in vaste dienst gekomen is. ‘Ik ben heel blij met de kans die ik gekregen heb. Logistiek pakt me wel, dit werk bevalt me zeer. En ik werk hier met een leuke groep.’

Lorenzo voetbalt zaterdag in een vriendenteam en geniet daarbij evenveel van de derde helft als van de wedstrijd zelf. Daarnaast is hij een bevlogen darter. Dat doet hij al vanaf zeer jonge leeftijd; drie tot vier keer in de week en op respectabel competitieniveau.

Waarom klanten kiezen voor Amari Metals

Ontzorgen logistiek van RVS buizen

Ontzorgen logistiek

Hoogwaardige afwerking van RVS buizen

Hoogwaardige afwerking

maatwerk RVS

Maatwerk voor elke branche

Opslag en voorraadbeheer van RVS buizen

Opslag en voorraadbeheer