Lotte Bouter

Als back office manager een van onze administratieve specialisten op het gebied van inkoop, verkoop en containermanagement. Met haar secretaresseopleiding en administratieve ervaring in de zorgverlening, heeft Lotte alles in huis om te zorgen dat inkoop- en verkooporders soepel en secuur verwerkt worden. Als de containers binnenkomen, zorgt zij ervoor dat de pakketten worden voorzien van de juiste labels om ze eenvoudig te traceren in ons magazijn.

‘Het eerste gesprek voelde zo positief aan, ik was gelijk binnen. Je voelt dat iedereen betrokken is en ik vond het magazijn ook tof om te zien. Amari maakt het dagelijks voor mij waar, mijn collega’s helpen mij voortdurend bij het opbouwen van mijn werkzaamheden. Ze zijn er voor me en de warme sfeer is heel bijzonder!’

Lotte woont samen en bakt graag. ‘Binnenkort een 4-laagse bruidstaart.’ Ze is graag buiten, wandelt graag en heeft een passie voor muziek. Ze heeft zangles gehad en dat is geregeld te horen. Thuis dan, in ruimtes met een goede galm.

Waarom klanten kiezen voor Amari Metals

Ontzorgen logistiek van RVS buizen

Ontzorgen logistiek

Hoogwaardige afwerking van RVS buizen

Hoogwaardige afwerking

maatwerk RVS

Maatwerk voor elke branche

Opslag en voorraadbeheer van RVS buizen

Opslag en voorraadbeheer