12,5 jarig jubileum van Mark

Mark van Bavel op kantoor tussen de slingers en met taart want hij viert zijn 12,5 jarig jubileum

Op 7 september 2023 vierde Mark van Bavel een bijzondere mijlpaal in zijn carrière bij Amari Metals: zijn 12,5-jarig jubileum. Mark begon zijn reis bij Amari Metals als junior medewerker en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt in het bedrijf.

Gedurende zijn jarenlange toewijding heeft Mark zich bewezen als een waardevol lid van het team en heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Amari Metals. Zijn inzet, toewijding en expertise hebben niet alleen zijn collega’s geïnspireerd, maar ook het bedrijf geholpen om te floreren in de competitieve metaalindustrie.

Amari Metals feliciteert Mark van harte met dit jubileum en kijkt uit naar de voortzetting van zijn waardevolle bijdragen in de komende jaren. Mark’s inzet en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.