Romée krijgt een vaste aanstelling

Romée specialist in RVS buizen & perskoppelingen

Romée krijgt vaste aanstelling bij Amari Metals

“Het voelt als werken in een warme familie”

Recent heeft onze gewaardeerde collega Romée een vaste aanstelling verdiend bij Amari Metals. De afgelopen twee jaar heeft ze hard gewerkt en haar toewijding en prestaties hebben haar nu een permanente plek binnen het team opgeleverd.

“Ik ben er zelf heel blij mee”, zegt Romée enthousiast over deze nieuwe stap in haar carrière. “In het begin voelde alles nieuw aan, maar nu merk ik zeker dat ik veel meer kennis heb opgebouwd en dat ik beter kan inspelen op de behoeften van onze partners. Ik ontzorg hen en ben betrokken bij alle aspecten van het order- en leveringsproces, vanaf het begin tot het eind.”

“Na twee jaar ben ik écht part of the team”, vervolgt ze. “Ik merk dat ik met veel zelfvertrouwen de telefoon kan opnemen en dat onze partners ook regelmatig specifiek om mij vragen omdat ik ze kan ontzorgen of ondersteunen. Dat is natuurlijk op het gebied van werk. Gevoelsmatig was ik al vanaf het moment dat ik hier binnenstapte deel van het team. Iedereen heeft hier respect voor elkaar en niks is teveel gevraagd. Bij Amari Metals hangt een warm familiegevoel met een unieke sfeer. Ik ga iedere dag graag naar mijn werk.”

Het team van Amari Metals feliciteert Romée van harte met haar vaste aanstelling en kijkt uit naar een mooie gezamenlijke toekomst!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.