Van Hemert Perslucht en Amari Metals bundelen krachten voor groot project persluchtsysteem

Project van Hemert

Amari Metals heeft onlangs een succesvolle samenwerking afgerond met Van Hemert Perslucht, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in persluchtsystemen, compressoren, en warmteterugwinningstechnologie. Dit partnerschap stelde Van Hemert Perslucht in staat om een grootschalig project te realiseren en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar RVS-persluchtsystemen tegen concurrerende prijzen.

Uiteenlopende klantenkring

Van Hemert Perslucht heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het leveren en onderhouden van persluchtsystemen, compressoren en warmteterugwinningstechnologie aan uiteenlopende sectoren. Hun klantenkring omvat onder andere autobedrijven, boeren, de voedselindustrie, bierbrouwerijen, verpakkingsbedrijven, tandartspraktijken, interieurbouwers en meer.

De vraagstelling

De uitdaging waarmee Van Hemert Perslucht werd geconfronteerd was dat ze hoogwaardige RVS-persluchtsystemen wilden leveren tegen kosteneffectieve prijzen. Om de prijzen aan de voorkant laag wilden houden en RVS-perssystemen over het algemeen duur zijn, zochten zij naar een partner die bekend staat om een goede prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van deze systemen. Dit leidde tot hun samenwerking met Amari Metals.

Betrouwbare partner

Amari Metals leverde snel perskoppelingen en leidingen voor het project van Van Hemert Perslucht. Vooral het snelle leveren en de intensieve oplossingsgerichte service werden door Van Hemert Perslucht gewaardeerd. Niet hoeven omkijken naar een snelle en goede levering is goud waard. Ook het feit dat Amari Metals over de juiste certificeringen beschikt draagt bij aan het leveren van kwaliteit. Het persoonlijke contact met Wilty was de doorslaggevende factor voor de samenwerking.

Groot project in een korte tijd afgeleverd

Het project zelf was indrukwekkend, met meer dan 1 kilometer leidingwerk dat geïnstalleerd moest worden bij CERATEC. De juiste installatie is essentieel en dankzij de snelle levering en goede samenwerking kon dit project binnen slechts 6 maanden volledig worden afgerond. Dat alle facetten van het proces naadloos in elkaar overliepen en het met een relatief jong team werd uitgevoerd, maakte dit project erg speciaal.

Een geslaagd project

De samenwerking tussen Van Hemert Perslucht en Amari Metals toont aan hoe innovatie, expertise en samenwerking kunnen leiden tot succesvolle projecten en het overtreffen van klantverwachtingen. Het resultaat is een hoogwaardig persluchtsysteem dat aan de behoeften van de klant voldoet en tegelijkertijd kosteneffectief is.

perskoppelingen

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.