Amari Metals en Burgaflex: Een Duurzaam Partnership voor Maatwerk Oplossingen

Romée specialist in RVS buizen & perskoppelingen

Mark van Bavel over de samenwerking met Burgaflex

Amari Metals en Burgaflex bundelen al bijna zeven jaar hun krachten in een partnership dat verder gaat dan traditionele leverancier-klantrelaties. De samenwerking begon in eind 2016 met het leveren van standaard 6-meter lange stalen buizen door Amari Metals aan Burgaflex. In de loop der jaren is deze samenwerking geëvolueerd naar een unieke relatie waarin maatwerkoplossingen en just-in-time leveringen centraal staan.

De werkzaamheden van Burgaflex

Burgaflex is een vooraanstaande leverancier van op maat gemaakte eindproducten voor verschillende industrieën, waaronder landbouw, constructie, transport, en automotive. Zij verbinden op maat gemaakte buizen van Amari Metals en andere onderdelen om duurzame eindproducten voor deze diverse sectoren te produceren.

In dit nieuwsbericht vertelt Ron Wiersma, accountmanager bij Burgaflex, over hun kant van deze samenwerking.

Van standaardproducten tot klantspecifieke halffabricaten

In de beginfase kocht Burgaflex standaardproducten bij Amari Metals in, maar met de groeiende behoeften voor hun eindproducten veranderde dit naar maatwerk halffabricaten. De buizen worden nu gezaagd, afgebraamd en schoongemaakt, waardoor ze direct klaar zijn voor gebruik in de productie van Burgaflex.

Voordelen voor Burgaflex

Het partnership met Amari Metals betekent dat het productieproces rondom de eindproducten van Burgaflex kan worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd. Amari Metals zorgt niet alleen voor just-in-time leveringen, maar verzorgt ook het voorraadmanagement in overleg. Hierdoor kan Burgaflex erop vertrouwen dat ze altijd voldoende materiaal beschikbaar hebben om hun hoogwaardige eindproducten tijdig te leveren.

Een echte samenwerking

Het belangrijkste aspect van dit partnership is de nauwe samenwerking en de effectieve communicatie tussen Amari Metals en Burgaflex. De twee bedrijven zien elkaar niet slechts als leverancier en klant, maar als gelijkwaardige partners die samen streven naar de beste oplossingen en projecten.

Een toekomstgericht partnership

Met bijna zeven jaar samenwerking en een voortdurende focus op het leveren van maatwerk en kwaliteit, blijven beide bedrijven zich inzetten voor duurzame, innovatieve, en hoogwaardige oplossingen. Natuurlijk met het voornemen om deze samenwerking nog een lange tijd voort te zetten.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.