Renata van Zanten: Specialist in Aluminium Profielen

Specialist in Aluminium Profielen

Bij Amari Metals is Renata van Zanten de specialist in aluminium profielen

Benieuwd hoe we ervoor zorgen dat je altijd bij ons terecht kan voor aluminium profielen en buizen? De huidige markt heeft te maken met veel uitdagingen die onze specialisten voor je tackelen. Hieronder lees je hoe wij ervoor zorgen dat jullie leveringen intensief opgevolgd en bewaakt worden.

Uw aluminium profielen order, zo goed mogelijk geregeld

Een van de grootste uitdagingen in de branche is het leveren van de grondstoffen voor onze producten. Bij Amari Metals hebben we diverse specialisten die zich volledig inzetten op de inkoop en verkoop van aluminium profielen en buizen. Renata en haar collega’s hebben intensief contact met onze internationale leveranciers om de orders tijdig en efficiënt bij onze klanten te krijgen. Met het ontwikkelen en afstemmen van de juiste vaarschema’s met de fabrieken voorkomen we zoveel mogelijk vertragingen en zijn onze klanten altijd op de hoogte van de status van de bestelling.

Een branche vol diverse uitdagingen

Het is altijd een uitdaging om de juiste materialen in de juiste containers tijdig te laten vertrekken. Daarnaast staan de levertijden onder druk door o.a. de pandemie, het tekort aan containers en de huidige situatie in Oekraïne. Het is dus een hele uitdaging voor onze specialisten, maar zij zetten zich voor de volle 100% in om alle orders zo goed mogelijk te verwerken. Bij vertragingen wordt direct contact opgenomen met de klant om samen de juiste oplossing te vinden. Zo is iedereen volledig op de hoogte van de status van de leveringen.

Waarom Renata onmisbaar is voor Amari en onze klanten

Service en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Renata zorgt ervoor dat we het overzicht over de bestellingen bewaken. Zo staan we niet voor verrassingen en worden leveringen zo tijdig mogelijk bij onze klanten aangeboden. Daarnaast zorgt Renata ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is. Ze heeft intensief contact met onze leveranciers en uitdagingen worden snel opgespoord en opgelost. Heeft een zending over zee vertraging? Dan is een levering via vliegtuig of het spoor mogelijk een oplossing.

Uw partner voor Aluminium profielen

Amari Metals is het juiste adres voor Aluminium Speciaal profielen. Deze profielen kunnen gemaakt worden aan de hand van tekeningen welke specifiek en uniek is voor elke klant.
Ook is er een mogelijkheid om profielen bij ons op voorraad te houden, hierdoor kunnen de profielen zeer snel geleverd worden.
In het geval van specifieke wensen, kunnen we een profiel volledig laten ontwerpen door een van onze specialisten.

Benieuwd wat Renata voor u kan betekenen?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze aluminium profielen? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek met Renata of met een van haar collega’s. Wij zullen vervolgens graag alle mogelijkheden uitleggen onder het genot van een kop koffie!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.