Wilty Schaap: De persoon voor alle vragen rondom perskoppelingen

Specialist in RVS perskoppelingen en fittingen

Wilty Schaap, onze perskoppelingen specialist

Na een korte afwezigheid is Wilty terug op het oude nest. En niet zomaar, samen met zijn collega’s Mark van Bavel en Peter van der Veken gaat hij zich de komende periode volledig inzetten voor het uitbreiden van onze Isotubi perskoppelingen afdeling. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van perskoppelingen en waarom moet je snel een kop koffie gaan drinken met Wilty? In dit nieuwsbericht vertellen we je alles wat je wilt weten over perskoppelingen.

Samen met de klant de beste resultaten behalen

Daar wordt Wilty gelukkig van en wij van Amari Metals ook. Steeds meer bedrijven staan voor een grote uitdaging. Schaarste in de huidige arbeidsmarkt, een hoge werkdruk bij het personeel en hierbij de klant toch goed blijven bedienen. Wij van Amari helpen daar graag een handje bij. Sinds een aantal jaar heeft Amari, in samenwerking met Isotubi, de beste perskoppelingen op de markt gebracht. Je kunt deze perskoppelingen gemakkelijk zonder te lassen monteren. Hierdoor bespaar je tijd en zijn ze erg gemakkelijk in gebruik. Zo verlagen we de werkdruk bij de gebruiker en heb je altijd het resultaat waarnaar je op zoek bent.

Jouw perskoppelingen, supersnel geleverd

Waar andere grotere bedrijven stoppen, zetten wij graag nog een extra stap. Hierdoor kunnen we je de beste service bieden en kunnen we vaak de volgende dag al jouw perskoppelingen leveren. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met je project en voorkom je vertragingen. Loop je tegen een probleem aan? Wij denken graag met je mee voor de beste oplossing.

De perskoppelingen voor elk merk gereedschap

Waar je bij andere persfittingen vaak dure tangen van hetzelfde merk moet aanschaffen is dit bij de perskoppelingen van Isotubi niet het geval. Je kunt ze namelijk met elk merk gebruiken. Hierdoor bieden we je de flexibiliteit en service waar we voor staan.

Een sterke relatie met klant en leverancier

Heb je een vraag over onze perskoppelingen of advies nodig bij jouw project? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen en zorgen door intensief contact dat je altijd op de hoogte bent van je levering. Een goede relatie met onze klanten en leveranciers is voor ons het belangrijkste.

Benieuwd wat Wilty voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Isotubi perskoppelingen en wil je een vrijblijvend gesprek plannen met Wilty of een van zijn collega’s? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij leggen je vervolgens onder het genot van een kop koffie alles uit over onze perskoppelingen. Tot snel!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.