Uitbreiding van ons team

Jesse van Oord

We hebben ons team in de afgelopen weken versterkt met een aantal nieuwe medewerkers. Heeft u contact met Amari Metals over aluminium profielen of over rvs en stalen buizen, dan is de kans groot dat u daarvoor Peter van der Veken of Jesse van Oord te spreken krijgt in de toekomst.

Peter van der Veken heeft vele jaren werkervaring op het gebied van staal, rvs en aluminium en bij een ander bedrijf uit de grote Amari Family. Zoveel kennis is natuurlijk altijd welkom. Peter wordt een van onze adviseurs in de maatwerk aluminium profielen en zal een rol spelen in de verdere uitbreiding van onze productenrange.

Jesse van Oord komt juist uit een hele andere wereld; namelijk die van de media, waarin hij een salesfunctie had. Hij heeft bij Amari Metals de uitdaging gevonden die hij zocht, om nog eens een hele nieuwe branche te ontdekken. Vol enthousiasme heeft hij zich op deze materie gestort: de rvs en stalen buizen, waarvoor hij zowel in de binnendienst als de buitendienst contacten gaat onderhouden met onze relaties.

Wij zijn blij met deze aanwinsten en wensen Peter en Jesse veel succes en plezier bij Amari Metals!