Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Amari Metals ontwikkelt continu. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie: Commercieel Medewerker Binnendienst!

Hey mensenmens👋! Jij weet je positieve vibes niet alleen op de werkvoer te verspreiden, maar ook via telefoon en e-mail. Je tovert binnen no-time een glimlach op ieders gezicht. Word jij de rots in de branding voor onze partners? Benieuwd hoe wij jou daarin ondersteunen? Lees snel verder!

Wij zijn Amari Metals: expert in metalen halffabricaten en eindproducten✅. We houden ons bezig met de in- en verkoop van aluminium profielen en RVS en stalen buizen. Wij maken echt het verschil voor onze partners, bijvoorbeeld door voorraden te beheren en kosten te reduceren. Wij investeren in onze relaties🤝 en gaan voor de lange termijn. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (38 uur) bij Amari Metals voelt een dag op kantoor als thuiskomen🏠. Je koppelt je laptop in de docking station, haalt koffie, luistert naar de weekendavonturen van je collega’s en kletst hen bij over je plannen van vanavond. Laat de dag beginnen!

Via telefoon en e-mail neem jij de zorgen weg van onze internationale partners: je bent hun elektronische steun en toeverlaat. Je beantwoordt al hun brandende vragen en geeft advies⭐; iedereen voelt zich gerustgesteld nadat ze jou hebben gesproken. In de pauze ga je lekker wandelen met collega’s of duik je onze fitnessruimte in🏋️.

Heb je een ding voor social media? Bij ons krijg je alle vrijheid om je creativiteit in te brengen en onze pagina’s mee te beheren. In tegenstelling tot onze producten, zijn wij heel flexibel. Breng je ’s ochtends de kids naar school en start je liever om 9:00 uur in plaats van 8.30 uur⏰? Geen probleem! Ook kun je één dag in de week thuiswerken. Maar kom op vrijdag lekker naar kantoor, dan genieten we namelijk samen van een heerlijke lunch🥪.

We investeren graag in ons team en in jouw ontwikkeling. Via ons kun je verschillende cursussen volgen, zoals Frans, Duits, Spaans (¡olé💃!), producttraining en salestraining. Wij maken niet het verschil als bedrijf, maar als mens. Niet alleen voor onze partners, ook voor jou!

Dus, vind je het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en ga je voor de beste resultaten? Bel of app dan Mark op 06 23 57 59 34.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.