Amari Metals: Leverancier van een veilige en gezonde werkomgeving dankzij de uitgebreide certificeringen

Romée specialist in RVS buizen & perskoppelingen

Vandaag op 28 april is het de internationale dag voor de veiligheid en gezondheid op het werk. Bij Amari Metals gaan veiligheid en kwaliteit hand in hand. Wij leveren bij uitstek alleen producten waar wij volledig achter staan en vinden het extra belangrijk om transparant over onze producten te zijn. Om deze reden belichten wij vandaag ons RVS-perssysteem.

Veiligheid in verschillende sectoren

Het veelzijdige en innovatieve RVS-perssysteem van Isotubi is geschikt voor de installatie van leidingwerk in diverse sectoren, zoals de civiele, industriële en maritieme sector. Het biedt een eenvoudige, snelle en vooral veilige oplossing voor het verbinden van buizen en fittingen. Met een bestendigheid tegen extreme omstandigheden en corrosie voldoet het aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Dit maakt het systeem geschikt voor veel verschillende toepassingen.

Certificering

De veiligheid van het perssysteem wordt ondersteund door meer dan dertig certificaten van gerenommeerde Europese keuringsinstanties. Denk hierbij aan certificeringen van KIWA, DVGW, FM en ISO. Deze certificeringen bevestigen de hoge kwaliteit van het systeem en biedt vertrouwen aan de eindgebruikers.

Kwalitatieve producten

De O-ringen van het Isotubi systeem zijn bestand tegen diverse omgevingsfactoren zoals drinkwater, perslucht, sprinklersystemen, hoge temperaturen en druk. Hierdoor garanderen ze een langdurige en veilige werking van het leidingsysteem.

Altijd op voorraad

Wij bieden een compleet assortiment aan persfittingen, RVS leidingen en gereedschappen vanuit ons centrale magazijn in Vianen. U kunt hierdoor vertrouwen op een snelle levering van producten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast streven wij altijd naar het aanbieden van een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Amari Metals staat de veiligheid en gezondheid op de werkvloer centraal. Met ons RVS-perssysteem kunnen bedrijven vertrouwen op duurzame en veilige oplossingen voor al hun leidingwerkbehoeften. Draag ook bij aan de veiligheid op de werkvloer en kies voor Amari Metals! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.