Maak kennis met Tamara Vervoorn: Sales Support Aluminium Profielen

Tamara Vervoorn

Nu Tamara bijna één jaar werkzaam is bij Amari Metals is zij inmiddels een bekend gezicht voor onze klanten. Met haar ondernemersmentaliteit en passie voor klanttevredenheid Is ze een waardevolle schakel in ons team. Ze ondersteunt daarin haar collega’s van het Sales team op het gebied van aluminium.

Even voorstellen!

Net als veel van haar collega’s komt Tamara uit Woudrichem. “Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn partner “, vertelt Tamara met een glimlach. “Ik werkte voorheen bij Avans Hogeschool, maar ik voelde dat ik behoefte had aan een nieuwe uitdaging. Met mijn passie voor interieur ben ik een studie gaan volgen en mijn eigen bedrijf in de interieurstyling gestart.”

Hoe ben je bij Amari Metals terechtgekomen?

“Het was eigenlijk een vrij natuurlijke overgang”, zegt Tamara terwijl ze terugdenkt aan haar rekruteringsproces. Als zelfstandige ondernemer miste ik de gezelligheid van collega’s en een vaste structuur in mijn leven. Daarom vond ik het tijd voor verandering. Toen er een vacature vrijkwam bij Amari Metals, besloot ik vrijblijvend het gesprek aan te gaan. Het voelde meteen als een goede match en omdat ik Mark en Wilty al kende waren zij al op de hoogte van mijn kwaliteiten.

Wat zijn je werkzaamheden?

In haar rol bij Amari Metals zal Tamara zich voornamelijk bezighouden met sales en klantondersteuning op het gebied van aluminium. “Mijn focus ligt op het zorgen dat klanten altijd op de hoogte zijn van de binnenkomsten van materialen en de voorraad”, legt ze uit. “Verder ga ik ook mee met Wilty, Peter, Henk en Corné naar de klant. Ik zie mezelf als een facilitator die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt voor onze klanten.”

Hoe bevalt het bij Amari Metals?

“Amari Metals biedt me een fijne omgeving waar ik mijn vaardigheden kan inzetten en verder kan ontwikkelen”, vertelt Tamara. “Mijn werkzaamheden lijken in de basis op wat ik deed bij de Avans, alleen is het hier op het gebied van sales. Daar leer ik heel veel van. Ik word hier echt in mijn kracht gezet en ik ben heel blij met de mensen om mij heen.”

Neem contact op!

Meer informatie over hoe Tamara en het team u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.