Onze pressfitting specialist:
Peter van der Veken

Pressfitting specialist

Onze perskoppeling specialisten: We beginnen met Peter van der Veken

Peter van der Veken is binnen het team van Amari Metals een van de deskundige aanspreekpunten op het gebied van de pressfitting voor RVS leidingwerk.

Pressfitting

Ons team van perskoppeling-specialisten bestaat naast Peter uit zijn collega’s Mark van Bavel, Jesse van Oord en Wilty Schaap. Net als Wilty is Peter een allround adviseur binnen onze organisatie, met ook veel kennis van onze aluminium profielen en RVS en stalen buizen. Hij is een voortrekker geweest in de uitbreiding van onze productrange met het RVS leidingsysteem met perskoppelingen.

Pressfitting als alternatief voor lassen

‘Bij mijn vorige werkgever, ook een bedrijf uit de Amari Family, had ik al jaren ervaring met dit product. De perskoppeling is geen nieuw systeem, maar in Nederland zijn las- en schroefdraadverbindingen altijd meer gangbaar geweest voor de installatie van leidingwerk. Terwijl de perskoppeling een heel efficiënt alternatief is: het werkt sneller en is veel minder arbeidsintensief. Onderaan de streep is het daardoor ook goedkoper.’

Meer informatie perssysteem RVS leidingwerk

‘Voor Amari Metals is dit perssysteem een prachtige aanvulling op het al bestaande productaanbod. Het is een erg gebruiksvriendelijk systeem dat in vele sectoren inzetbaar is. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met mij en mijn collega’s Mark, Jesse en Wilty.’

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.