Amari Metals introduceert nieuw RVS leidingsysteem met perskoppeling

perskoppeling

Amari Metals introduceert nieuw RVS leidingsysteem met perskoppeling

Amari Metals, specialist in aluminium profielen en RVS en stalen buizen, heeft het portfolio recentelijk uitgebreid met een RVS press leidingsysteem. We leveren daarvoor het complete pakket met leidingen, persfittingen en de gereedschappen voor de montage.

Perskoppeling

Dit veelzijdige systeem met perskoppeling wordt veel gebruikt voor de installatie van RVS leidingwerk in onder andere de civiele, industriële en maritieme sector. Het is bestand tegen extreme omstandigheden en corrosie en is daardoor te gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld drinkwaterleidingsystemen, solar-installaties, sprinklersystemen, verwarmings- en koelinstallaties en perslucht.

Alternatief voor lassen

De koppeling die de buizen en fittingen verbindt is zeer gebruiksvriendelijk. Het is een eenvoudig, snel en veilig alternatief voor lassen en schroefdraadverbindingen. De producten zijn gecertificeerd en van uitstekende kwaliteit. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding zeer interessant.

RVS leidingwerk

Wij bieden het complete aanbod aan pressfittingen, appendages en RVS leidingwerk vanuit ons centrale magazijn in Vianen. We breiden hiermee onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder uit. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de eigenschappen en mogelijkheden van het perskoppeling systeem? De specialisten van Amari Metals helpen u graag verder!

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.