Wilty Schaap: specialist in RVS fittingen

Wilty Schaap

Onze perskoppeling specialisten: Dit maal Wilty Schaap

Wilty Schaap is binnen Amari Metals van alle markten thuis. Hij is een van onze meest allround adviseurs die klanten begeleidt op het gebied van aluminium extrusie en stalen en RVS buizen. Onze relaties kunnen ook bij Wilty aankloppen voor informatie over onze nieuwe RVS fittingen voor de installatie van RVS leidingwerk.

RVS fittingen

Het perssysteem is de laatste aanwinst in de dienstverlening van Amari Metals. We bieden nieuwe en bestaande relaties in de civiele, industriële en maritieme sectoren ermee een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk alternatief voor lassen en schroefdraadverbindingen.

Perskoppeling in leidingwerk

Als duizendpoot binnen ons team heeft Wilty Schaap alle expertise om bestaande klanten wegwijs te maken in de mogelijkheden van de perskoppeling in de installatie van leidingwerk. ‘Deze RVS fittingen worden onder andere veel gebruikt voor de installatie van zonne-energie-installaties’, vertelt hij. ‘Wij leveren vanuit Amari Metals onder andere aluminium profielen voor de constructies op de daken en voor de boilers. Het perssysteem is voor onze relaties in deze branche een toegevoegde waarde. Het RVS leidingwerk vraagt weinig onderhoud en arbeid en levert betere prestaties. De groene O-ringen in de perskoppeling zijn bestand tegen temperaturen tot 200 graden celsius.’

Andere sectoren voor RVS fittingen 

Het veelzijdige systeem is toepasbaar voor leidingwerk in de meest uiteenlopende branches: water, stoom, perslucht, gas, brandbestrijding, koeling, scheepsbouw, offshore, industrie en meer. ‘De diameter van de RVS leidingen loopt uiteen van 15 tot 168,3 millimeter en er zijn verschillende O-ringafdichtingen beschikbaar. Daardoor is dit systeem in zoveel installaties te gebruiken. Wij denken in alle sectoren mee met de klant en geven advies op basis van de toepassing.’

Meer weten over de perskoppeling in de installatie van leidingwerk? Neem dan contact op met Wilty Schaap of zijn collega-specialisten binnen Amari Metals: Peter van de Veken, Jesse van Oord en Mark van Bavel.

Over Amari Metals

Amari Metals combineert als onderdeel van de Amari Family het beste van twee werelden. We koppelen de voordelen van een volledig zelfstandige, relatief kleinschalige organisatie (flexibel, toegankelijk, snel, maatwerk, persoonlijk) aan het wereldwijde netwerk en de sterke financiële positie van de internationale Amari Family.